Over logisolution

Logisolution richt zich als zelfstandig logistiek dienstverlener in Twente op de markt van opslag, handeling en distributie van handelsgoederen. Wij bieden onze klant kwaliteit, flexibiliteit en prestaties op basis van betrokkenheid. Prestaties die resulteren in een langdurige samenwerking en een grote klanttevredenheid.

Wij beschikken over ruim 6.000 m2 beveiligde opslagruimte voorzien van dockshelters en levelers. Onze ligging is op nog geen 15 minuten van de autosnelweg A1 nabij Oldenzaal.

Met ruim 25 jaar ervaring in de distributielogistiek kunnen wij een breed scala van diensten aanbieden. Logisolution richt zich op de kleine tot middelgrote onderneming waar men geheel of gedeeltelijk opslag, handeling en distributie wil uitbesteden. Door de jarenlange ervaring in de distributie logistiek, met name in de retail – en productieomgeving, kan men zich snel inleven in de logistiek en organisatie van de klant. Planmatig wordt de overgang naar de nieuwe situatie bewerkstelligd nadat grondig de logistieke processen zijn geïnventariseerd en duidelijke werkafspraken zijn gemaakt.

Logisolution biedt maatwerk!

Logisolution biedt maatwerk! Onze ervaring en kennis van de markt en haar mogelijkheden stelt ons in staat u een optimale oplossing te bieden voor uw logistiek. Het zal kosten besparen en uw flexibiliteit zal toenemen. De ondernemer kan zich volledig concentreren op zijn kernactiviteiten en zijn organisatie ontlasten. Vaste kosten worden variabel en dat is wel zo prettig, want die besparingen leiden direct tot een beter eindresultaat. Uw logistieke zorg nemen wij u uit handen!

Heeft u interesse?

Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.